Agnes van Rijswijk – Winrij Dressage te Eesveen

Ik heb al meerdere keren besteld bij Mulder Stal en Erf. Zowel onze voerkar als wasplaatspalen, maar ook een deel van onze stallen en voerbakken komen hier vandaan. 

De service verloopt super. Communicatie verloopt altijd eenvoudig via mail of WhatsApp en ook ter plekke zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam. De bestelde producten/artikelen kunnen zowel gebracht worden als zelf opgehaald en dat is erg makkelijk als je soms krap in tijd zit. De levering verliep soepel en alle benodigde schroeven en dergelijke waren netjes gesorteerd in een zakje in een emmer. 

De kwaliteit van de artikelen/producten is echt heel goed. De voerkar gebruiken we inmiddels al een jaar en de banden zijn nog steeds even goed gevuld met lucht als bij het begin. De stallen zien er netjes uit en alles is bij elkaar een mooi geheel. 

Alles wat we verder nog nodig zouden hebben voor op stal, zou ik zeker een volgende keer ook weer bij Mulder Stal en Erf bestellen! 

Wij waarderen uw mening! Heeft u ook een leuke review (met eventuele foto’s) voor ons betreffende onze diensten/producten? U kunt deze dan per e-mail sturen naar info@mulderstalenerf.nl. Alvast bedankt!