Nieuw in ons assortiment: plantenbakken

Onlangs hebben wij een selectie met prachtige plantenbakken aan ons assortiment toegevoegd. Deze plantenbakken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen en bieden een grote keuze in materialen en kleuren!

Onze plantenbakken zijn ware eyecatchers en voegen een vleugje elegantie en luxe toe aan bijvoorbeeld uw erf, ingang van een kantoorpand of aan een bedrijfsterrein. De plantenbakken zijn standaard uitgevoerd met zwart gecoat staal, wat de uitstraling van de plantenbakken nét dat beetje extra meegeeft.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen

– Model Cube: 650x650x650mm
– Model Pillar: 650x650x1250mm
– Model Block: 650x1180x650mm
– Model Prism: 650x1180x1250mm

Geheel onderhoudsvrij

De plantenbakken zijn dubbellaags gepoedercoat. Dit maakt de plantenbakken bestand tegen corrosie, roest en andere vormen van slijtage. Hierdoor gaan onze plantenbakken tientallen jaren mee, zijn ze onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook het schoonmaken van deze plantenbakken gaat gemakkelijk, bijvoorbeeld door ze af te spuiten met een hogedrukreiniger.

Geschikt voor elk seizoen

Onze plantenbakken zijn door de gebruikte materialen geschikt om het hele jaar door buiten te staan. Hierdoor kunt u eindeloos variëren met diverse soorten planten. Of u nu afwisselt met lente- en zomerbloeiers, er een wintergroene vaste plant of struik in plaatst; vrijwel elke soort plant, struik, maar ook boompje komt tot zijn recht in deze plantenbakken!

Wilt u meer informatie over één of meerdere plantenbakken, of wilt u uw plantenbak(ken) zelf samenstellen? Neem dan contact met ons op!

📞 0522-700221
📧 info@mulderstalenerf.nl