Marketingmedewerk(st)er

Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerk(st)er die ervoor zorgt dat klanten in de hippische sector niet om onze online en offline marketing heen kunnen! Mulder Stal en Erf is een toonaangevend bedrijf in de hippische sector, gespecialiseerd in hoogwaardige producten en diensten voor paardenliefhebbers. Wil jij ons helpen door de meest vernieuwende online en offline content te produceren en ons nog beter op de kaart te zetten? Dan is de vacature marketingmedewerk(st)er iets voor jou!

Wie zijn wij?
Mulder Stal en Erf is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op het in- en verkopen van het hogere segment paardenstallen en overige stal- en erfinrichtingen. Vanuit passie voor het vak denken wij mee met de klant en realiseren wij hun droomstal(len) van A tot Z. Wij onderscheiden ons door een zeer grote eigen voorraad nieuwe en gebruikte stallen, en hebben ruime kennis in de paardenwereld, waardoor wij de wensen van de klant goed kunnen vertalen.

Wij zijn gevestigd in Staphorst en leveren/plaatsen onze paardenstallen en overige stal- en erfinrichtingen door héél Nederland.

Wat ga je allemaal doen?
– Als marketingmedewerk(st)er ontwikkel jij langetermijnplanning en doelstellingen voor onze marketingactiviteiten. Dit doe je op basis van marktonderzoek, analyse van de concurrentie en onze bedrijfsdoelstellingen. Door jouw kennis in de hippische sector weet je precies hoe en waar we moeten zijn om de juiste klanten aan te spreken!

– Je ontwikkelt marketingcampagnes, reclame-initiatieven en promotie strategieën om te zorgen dat wij de meest toonaangevende organisatie worden in de hippische sector. Je doet dit door het optimaliseren van de website en het beheren van sociale mediaplatforms (zoals Facebook, Instagram, TikTok) om de zichtbaarheid van het merk te vergroten, de betrokkenheid van de doelgroep te stimuleren en leads te genereren.

– Als marketingmedewerk(st)er ben jij het aanspreekpunt voor alle collega’s als het gaat om het benaderen van bestaande en potentiële klanten. Je gaat met collega’s en klanten in gesprek en luistert goed om te achterhalen welke koers we hebben te varen om onze marketingstrategie nóg beter in te kunnen zetten.

– Je zet ons internationaal op de kaart. Omdat wij werken met een internationaal klantenbestand verloopt communicatie in het Nederlands, Duits en het Engels. – Als marketingmedewerk(st)er werk je bij ons op kantoor en op het showterrein in Staphorst. Wanneer nodig ben je bereid om een locatie bezoek te doen, bijvoorbeeld voor het maken van toffe online content als een TikTok video, Instagram foto- of verhaal!

3 redenen waarom je wilt werken bij Mulder Stal en Erf
– Werken in de hippische sector – Bij Mulder Stal en Erf begeleiden wij klanten in de hippische sector die opzoek zijn naar kwaliteit en service. Wij helpen klanten bij het vinden van de juiste oplossingen voor hun paard, maar die ook past bij de inrichting van hun faciliteiten.

– Werken in een groeiende organisatie – Mulder Stal en Erf is een korte tijd gegroeid van 2 medewerkers naar een team van maar liefst 9 enthousiaste medewerkers! En dit is nog maar het begin. Waar we klanten helpen bij het inrichten van hun stal hebben we jouw input nodig om onze organisatie verder in te richten.

– Proactief en ondernemend, elke dag een beetje beter willen worden – Groei vraagt om uit je comfortzone te stappen en te gaan doen. Jij krijgt een kans om dit te laten zien door dagelijks nieuwe marketing content te produceren. Je helpt de organisatie elke dag een beetje meer zichtbaar te worden om zo onze klantenkring uit te breiden en hen nog beter te kunnen helpen.

Hoe anderen jou kennen
– Marketing geeft jou energie. In een snelgroeiend bedrijf met een nieuw klantenbestand vind je lang niet altijd een uitgestippelde weg naar succes. Maar jij kunt zorgen voor de weg naar succes!

– Je bent een gesprekspartner voor Klaas (eigenaar) en Sharon (marketeer). Jullie werken continu vanuit het vertrekpunt om de klant te helpen.

– Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een marketingrol en je hebt aantoonbare marketingvaardigheden.

– Een afgeronde hbo-opleiding in een relevant vakgebied zoals commerciële economie of marketing en communicatie.

– Je houdt van doorpakken en stelt je flexibel op.

– Je hebt affiniteit met paarden. Voor ons betekent dit dat je actief bent in de hippische sector dat kan zowel beroepsmatig als hobbymatig zijn.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende rol met groeimogelijkheden. Je dag vult zich met voldoende kansen om vernieuwende content te produceren. Bovendien ontvang jij:

– Een (vast) dienstverband met een salaris waar je blij van wordt

– 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, en vakantiegeld

– Goede arbeidsvoorwaarden die horen bij CAO Techniek Groothandel

– Een vaste werkplek en een telefoon, zodat je kunt doen waar jij in uitblinkt

– Werk in een ambitieus en energiek team dat samen met onze klanten streeft naar een betere hippische sector

Weet je al zeker dat dit jouw baan is? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te sturen naar info@mulderstalenerf.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Contract bepaalde tijd

Rooster:

  • Flexibele werkuren
  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Kerstpakket
  • Reiskostenvergoeding
  • Werk vanuit huis

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Werklocatie: Bij ons op kantoor in Staphorst